JA TAK! -det er både forbrugerne, detailledet og miljøet interesseret i og er du europæisk producent af frugt og grønt, er det nu muligt at blive ZERYA® certificeret af Baltic Control® Certification og dermed få et bevis på, at dine produkter er pesticidfrie*.
ZERYA® er et privatejet kvalitetsvaremærke, som garanterer forbrugerne et slutprodukt fri for pesticidrester*.
Hvem står bag ZERYA®?
Standarden ZERYA® er udviklet af spanske Zerya Producciones sin Residuos S.L. i samarbejde med en lang række anerkendte forskere og er resultatet af mange års forskning dedikeret til at definere et efterspurgt frugt- og grøntsagsproduktionssystem, der garanterer forbrugerne et slutprodukt fri for pesticidrester*.
Fordelene ved at blive ZERYA® certificeret?
Med ZERYA® standarden får man som producent mulighed for at differentiere sig ved at producere sikre fødevarer på en omkostningseffektiv måde og som gennem en rationel anvendelse af div. bekæmpelsesmidler kan føre til et mere bæredygtigt og miljøvenligt produktionssystem. Som ZERYA® certificeret producent har man derved et synligt bevis på, at man opfylder forbrugernes stadig stigende krav til sundere og mere bæredygtige fødevarer.
Certificeringsprocessen
Som uvildig certificeringsorgan er Baltic Control® Certification udvalgt og uddannet til at certificere ZERYA® standarden, hvilket betyder, at de tilmeldte producenter kontrolleres og certificeres af erfarne auditører fra Baltic Control® Certification. Under et auditbesøg hos producenten tages der stikprøver, som sendes til akkrediterede laboratorier, der køres MRL-analyse for at kontrollere standardopfyldelsen, mv. alt sammen jf. ZERYA® auditprogram.
Vil du vide mere?
Hvis du ønsker yderligere information om ZERYA® standarden og/eller ønsker at modtage et certificeringstilbud, der passer til netop din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakt os på telefon 39 39 01 35 eller på mail stc@balticcontrol.com.
*Inden for ZERYA® standarden betyder fri for pesticidrester, at enhver aktiv ingrediens måles til under 0,01 ppm, når den analyseres.